Nieuw veldloopseizoen: Bonheiden

Het veldloopseizoen is van start gegaan. WIBO was uiteraard aanwezig. Het mag gezegd worden dat we goed van start zijn gegaan. Vooral de prestatie van Stan Jammaer (zoon van onze nationale trots: triatleet Bert Jammaer) sprak tot de verbeelding met een eerste plaats bij de Benjamin jongens. Ook Joelle Lambrechts bij de Benjamin Meisjes leverde een prachtprestatie met een 6de plaats.

Bij de seniors leverde Wouter Nauwelaerts een mooie 18de plaats af in een sterk deelnemersveld. Het familieplaatje was (bijna) compleet met zus Annelies (eerste G38) en vriendin Eline die een verdienstelijke 57ste plaats wegpikte. Papa Cris werd 11de bij de Master 50+, 2 plaatsen beter dan vorig jaar. In dezelfde categorie was er een prachtige 2de plaats voor Marc Borms met een formidabele eindspurt.

Verder valt er nog een eerste veldloopdeelname te noteren van Ulli Marchandise. Nog maar net bij WIBO en reeds een mooie 58ste plaats . We kunnen zeker nog meer verwachten van haar.

Verder waren vooral de Masters+35 actief met een podiumplaats voor Karen Van Herck die de 12 jaar jongere An Claes slechts 4 seconden moest voor laten gaan, een eerste plaats in W55 voor trainster Hilde Meesters en een 4de plaats voor Wim Herman.

Onze nieuwe trainer Raf Wyns bedanken we uiteraard voor de tips en de aanmoedigingen. Hij was positief verrast door de inzet van iedereen.

De volledige uitslag vind je hier