Sterke WIBO-prestaties in Mechelen en Visé


Pupil Milan Bevers terecht fier na zijn eerste 1000 meter!

Tijdens het zonovergoten verlengde weekend namen een aantal jonge en iets minder piepjonge wibo-atleten aan een wedstrijd deel.

In Mechelen kregen de zusjes Israe (ben) en Amira (pup) Jaara en pupil Milan Bevers hun vuurdoop op de RAM-meeting. Israe liep de 60m in 11.60. Grote zus Amira deed er 11.36 over en wierp de kogel bijna 4 meter ver. Milan Bevers zorgde voor enkele bijzonder sterke prestaties: hij was de snelste op de 60m met 9.36, klopte ook op de 1000 meter alle concurrenten met 3'26.84 en werd bij het hockeybalwerpen derde met een worp van 27m31. Heel sterk! Cadet Lode Hellemans liep dezelfde avond de 100m in 15.01.

De volgende afspraak voor de WIBO-jeugd: zaterdag 21 mei vanaf 13u30 in Edegem

Op zaterdag 7 mei stond Cris Nauwelaers in Duffel aan de start van het BK 10.000m, maar kon er zijn prestatie van de week voordien (het PK) niet evenaren. En op zondag 8 mei liep Wim Herman in Visé een halve marathon, ter voorbereiding van zijn marathon begin juni in Stockholm. Door de grote hitte slaagde ook hij er niet in zijn PR te verbeteren, maar zijn tijd van 1u19.11 was voldoende voor een vierde plaats in het algemeen klassement en een eerste plaats in zijn eigen masterscategorie.

Proficiat allemaal!

Benjamin Israe Jaara maakt zich op voor haar eerste 60m...