Annelies Nauwelaers 4de op BK cross AMH

Op zondag 14 februari trokken Cris en Annelies Nauwelaers naar Rotselaar voor het Vlaams Kampioenschap veldlopen. Voor de atleten met een handicap vond tegelijkertijd het Belgisch kampioenschap plaats. Annelies liep als enige T38-atlete tussen T21'ers. In haar eigen categorie is ze sowieso de beste! Annelies liep aanvankelijk goed mee met de kopgroep, maar toen vielen er enkele atletes voor haar, waardoor ze wel 100 meter achterop raakte. Op het zware modderige terrein slaagde ze er toch in het grootste deel van dit gat terug te dichten en kwam ze nog in de buurt van de derde plaats. Het werd uiteindelijk een heel verdienstelijke 4de plaats. Dikke proficiat Annelies!!Later op de middag nam Cris Nauwelaers deel aan het VK masters en werd er 8ste!De uitslagen vind je in de rubriekuitslagen.